A feldolgozóüzem

Az üzemünk 10 éve termel, melyet édesanyánk kezdte működtetni, majd a család többi tagja is támogatta ötletét. Jelenleg már az UNIOS szabványoknak megfelelően működünk, mely során van vágóüzemünk és daraboló üzemünk, a fenti képeken látható természetben. Az üzem környezetét, szintén Erzsi mama a cég egyik tulajdonosa ápolja, hogy az oda látogatók ne csak a termékeink kedvező árai miatt jöjjenek vissza. Ebben az évben megépítettük ugyan azon a telephelyen egy teljesen új baromfifeldolgozó üzemet, ahol jelenleg is folyik a termelés. Nem vagyunk múlti cég, csak egy családi összefogással létrejött társas vállalkozás, lépésről, lépésre haladva, napi több ezer baromfivágással.


Fő profilunk a csirke, tyúk és kakas vágása, majd azok friss, előhűtött áruként történő értékesítése egyben, illetve darabolva. Igény alapján vákuumcsomagolást is végzünk, vagy csomagolt fagyasztott termékként értékesítjük.


Az új üzemünkben vágási engedélyünk van kacsára és bébi pulykákra is, így ezekkel a termékekkel is szélesítjük kínálatainkat a következő hetekben.